5 produse ce nu pot lipsi din casă, de Crăciun

    Crăciunul este o sărbătoare care aduce omagiu familiei și reprezintă în spirit religios: Nașterea lui Iisus.

       Sărbătoarea de Crăciun este cea mai așteptată perioadă a anului. Fiecare persoană își pregătește cu minuțiozitate și-și îndeplinește cu promptitudinele obligațiile pe care și le asumă cu ocazia acestui eveniment.

        În fiecare an, ne amenajăm casa special pentru acest eveniment, folosind decorațiuni și accesorii specifice.

      Uneori, din grabă uităm să facem sau să pregătim anumite lucruri.

    Pe masa de Crăciun trebuie să avem aperitive specifice: icre, vinete, ouă umplute, savurate împreună cu un păhărel de tărie (vișinată, afinată, pălincă). Apoi urmează ciorba, friptura și sarmalele care fac o combinație perfectă cu berea. Prăjiturile, cozonacul și vinul sunt produsele care încheie o masă plăcută, acompaniată de ceilalți membri ai familiei.

     Pe lângă bucatele alese trebuie să existe o ambianță plăcută, deci avem nevoie de unele accesorii care nu pot lipsi, pe lângă bradul care tronează în sufragerie sau în grădină.

       Cinci dintre aceste accesorii  nu pot lipsi.

  1. Produse pentru servirea mesei: tacâmuri, seturi pentru masă, farfurii, pahare, căni, cești, servețele, platouri, fețe de masă, carafe, inele pentru servețele dintre care se evidențiază fata de masa ChristmasS 140×220 cm. Aceasta este confecționată special pentru sărbătorile de iarnă, ideală pentru a se așeza pe aceasta tacâmurile și bucatele. Este o față de masă realizată din bumbac și poliester, de culoare albă cu motive roșii..
  2. Articole unice și decorative pentru living care conțin: platouri decorative, vaze decorative, flori decorative, alte decorațiuni, tablouri, lămpi specifice suporturi pentru lumânări, lumânari precum lumânarea conică tip șampanie.   Lumânarea emană o cantitate reduăa de fum, datorita conținutului de stearină (compoziție de 20%) amestecată cu parafina. Această lumânare de culoarea șampaniei, își păstrează duritatea și forma în timpul utilizării. Conform dimensiunii de 24×2,4 cm, timpul de ardere este de aproximativ 7 ore.
  3. Baia este un loc de relaxare într-o cadă cu apă fierbinte. Pentru această locație există mai multe produse diversificate și specifice sărbătorii: prosoape, covorașe de baie, seturi pentru baie, cosmetice, parfumuri ambientale dintre care se remarcă setul de baie Savon Simple Golden. Setul realizat din porțelan de culoare alb cu auriu, conține trei piese dozator săpun (Lxlxh) 6,5×6,5×16 cm, pahar (Lxlxh) 6,5×6,5×11 cm și savonieră (Lxlxh) 12×7,5×2 cm.
  4. Dormitorul este locul unde ne odihnim și mireasma sărbătorilor trebuie de asemenea să-și facă simțită prezența prin: lenjerii de pat, cearceafuri, perne, pilote precum o lenjeria de pat pentru 2 persoane MIRELLA 200×215 cmcare poate fi și un cadou ideal având un preț accesibil. Lenjeria de pat este de calitate superioară, fiind confecționată din bumbac 100% și cuprinde în set: o husă pentru pilotă 200×215 cm, un cearceaf de pat 210×230 cm și două huse pentru pernă 50×70 cm, de culoare albastru cu alb. 
  5. Perdelele, draperiile, păturile și pernele decorative păstrează ambianța plăcută a Crăciunului Recomandarea mea este draperia Grace 290cm, bej, aparținând colecției Quadra, ce oferă noblețe și eleganță, atât locuinței cât și evenimentului care se află în curs de desfășurare.

      Dacă cumva constatăm lipsa unor asemenea produse decorative, apelăm de urgență la Nobila Casa care asigură transportul gratuit al produselor pentru comenzi mai mari de 150 de lei. Acestea se livrează printr-o firmă de curierat rapid iar plata se poate face fie la curier, fie online (cu card bancar).

    Cardurile acceptate pentru plată sunt atât cele VISA (Classic și Electron) cât și MASTERCARD fără a se percepe comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru companiile care vor să ofere cadouri colaboratorilor, angajaților, plata se poate efectua și prin ordin de plată.

     Lanțul de magazine Nobila Casă cuprinde locațiile din: Sibiu, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Târgu Mureș, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița, Zalău, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Arad, Sfântul Gheorghe și București (Cora Pantelimon, Băneasa Shopping City, Mega Mall, Unirea Shopping Center).

     În Brașov, Nobila Casă se găsește în Coresi Shopping Resort, pe str. Zaharia Stancu, nr. 1, apelabil la telefon 0721-202-385 și este deschis zilnic între orele 10.00-22.00.

      Sărbători fericite și liniștite! Un Crăciun de poveste!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree