Viața ca o reluare

     Cum ar fi să putem reîntoarce timpul, anii și să ne refacem greșelile din trecut!  De multe ori ne gândim că dacă am fi avut discernământul de acum, în urmă cu mai mulți ani, poate anumite erori sau sincope nu ar fi apărut.

       Cum ar fi să retrăim anumite momente, să schimbăm direcția unei zile și calea vieții? Uneori repetăm greșelile dar, în alte circumstanțe. Poate am repeta la infini o scenă, o viață…. și totuși nu ne-am da seama de eroare, pentru că așa trebuia să se întâmplă că să învățăm ceva pentru viitor. O decizie luată cu discernământ poate schimba cursul propriei vieți.

      Dacă am reveni în trecut, cum ne-am comporta? Poate am schimba doar o fărâmă de viață, restul bazându-se pe aceste concepții, pentru că totul ține doar de noi, de caracterul nostru, de modul în care învățăm și percepem viața.

      Aș vrea să întorc anii adolescenței, pentru a retrăi unele momente plăcute dar aș vrea să revin ca spectator, să văd cum am fost, să văd cum sunt și să devin mai bun, mai normal… mai… deși nu sunt născut în luna Mai!

      Important este că anumite momente tragice în trecut, au devenit comice în prezent, iar în viitor, vor face parte din albumul vieții noastre!

4 comentarii la „Viața ca o reluare”

  1. Daca ne-am intoarce cu mintea de acum nu am mai face aceleasi greseli dar am face altele! La sfarsitul acestei vieti am vrea sa ne intoarcem inapoi sa nu mai facem aceleasi greseli samd😉

    1. Viața în întregul ei cuprins are un lanț de greșeli. Uneori poate o greșeală de fapt ne poate conduce inevitabi spre o noua sansa, o soarta mai bun.

    1. Uneori prin refresh putem pierde ceva ce poate am cauta…
      Viata este frumoasa si trebuie sa o traim asa cum este, cu greutatile care apar dar să fim destui de puternici să nu cadem in uitare ca sa repetam anumite greseli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree