Start Up Nation 2020 – chiar și pentru cei mici

Copiii

 

Fiecare părinte este dispus să facă investiții pentru copii săi. Un copil necesită pe lângă facilitățile elementare ale unei vieți decente precum: mâncare, îmbrăcăminte, încălțăminte, dezvoltare profesională și unele investiții pentru delectarea sa și pentru a putea evolua în timp.

Un copil are anumite deprinderi care trebuie descoperite, iar primul pas prin care se pot observa anumite abilități sunt chiar prin modul în care acesta se joacă, se distrează, se relaxează.

Dacă un părinte este obligat moral să investească în copii, adulții care se preocupă de ei, pot fi filantropi sau pur și simplu antreprenori.

Un copil merită mereu tot ceea ce este mai bun, pentru că peste ani, acesta va decide soarta lui, a celor din jur și implicit chiar pe cea a unei națiuni, de ce nu!

 

Fonduri Europene – Start Up Nation 2020 

 

Prin conceptul de „fonduri europene” se înțeleg acele instrumente de finanțare nerambursabilă ce sunt alocate Statelor Membre ale Uniunii Europene (UE), folosite pentru a reduce unele decalaje existente între acestea ce sunt strict legate de dezvoltarea economică și socială a acestor națiuni.

.Aceste fonduri europene sunt gestionate în comun de Comisia Europeană și de fiecare stat membru în parte.

România deține Fondurile Europene Structurale și de Investiții (Fondurile ESI) ce sunt principalele surse de finanțare a Programelor Operaționale, cu rol principal în atingerea obiectivelor de implementare a Politicii de Coeziune economică și socială la nivel național.

Beneficiari ai finanțării din fonduri europene sunt cei ai căror idee de proiect  se încadrează în domeniile de eligibilitate ale fondurilor, respectiv Programul Operațional / Axa Prioritară / Apelul de proiecte, precum și asupra faptului că entitatea ce va fi propusă ca beneficiar îndeplinește condițiile de eligibilitate impuse prin Ghidul Solicitantului aferent.

În curând încep înscrierile pentru Start Up Nation 2020, proiecte de dezvoltare a unor afaceri cu finanțare europeană, nerambursabilă.

 

Fonduri Europene – pentru crearea și organizarea locurilor de joacă pentru copii 

 

Fondurile Europene nerambursabile sunt ajutoare financiare de care poate beneficia orice persoana în scopul dezvoltării unei afaceri. Alegând strategia unei afaceri legate de crearea unor locuri de joacă pentru copii, trebuie parcurși mai mulți pași care însă nu sunt unii complicați.

Programele specifice de accesare pentru fondurile europene sunt: P.O.R 2.2, P.O.C 2014 – 2020, o decizie actualizată din anul 2018 pentru Fonduri UE.

Etapele care se parcurg de la depunerea cererii de finanțare și până la semnarea efectivă a contractului sau deciziei de finanțare sunt următoarele:

  1. Evaluarea cererii de finanțare și a documentelor anexate către personalul evaluator din cadrul AM/OI;
  2. Se solicită eventuale solicitări de clarificăre de către solicitanți pentru revizuirea sau completarea cererii de finanțare;
  3. Transmiterea răspunsurilor aferente solicitărilor de clarificări către AM/OI de către solicitant;
  4. După toate clarificările trimise, studierea acestora, urmează notificarea solicitantului cu privire la aprobarea proiectului spre finanțare;
  5. Apoi urmează elaborarea contractului (deciziei) de finanțare la nivelul AM și se transmite către solicitant pentru a fi semnat de către reprezentantul legal al acestuia;
  6. Ultima etapă o reprezintă semnarea contractului (deciziei) de finanțare de către reprezentantul legal al AM.

Waterboyz – Sprijin pentru accesarea de fonduri europene cu scopul de a crea locuri de joacă pentru copii

Waterboyz vine în ajutorul celor care doresc să amenajeze locuri de joacă frumoase prin accesarea de fonduri Europene. Waterboyz accepta plata la termen (adică prin cerere de.plata) ceea ce scutește clientul de costurile cu banca.

În editia  Start-up Nation 2020, Waterboyz ajută pe solicitanți cu ceea ce au nevoie precum ar fi consultanță la cerere pentru orice nivel de documentație, asigurând necesarul legat de demersurile și nevoile clientului. Pe lângă aceste facilități, se pot pune la dispoziția clienților a unor materiale de lucru și echipamente de joacă marca Waterboyz.

Având un loc de joacă, anteprenorul facilitează realizarea visurilor copiilor și chiar a părinților care sunt conștienți că copii lor sunt în siguranță.

Aceste locuri de joacă pot fi accesibile atât pentru ore specifice de joacă cât și pentru organizarea unor petreceri (onomastice, aniversări, școala altfel) pentru grupuri de copii.

Waterboyz se ocupă de amenajari locuri de joaca la cheie!

4 păreri la “Start Up Nation 2020 – chiar și pentru cei mici”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree