Un test de cariera iti poate spune cat de mult poti straluci intr-un domeniu

Un test de cariera este primul pas spre maturitate si spre a intelege care este scopul nostru si de ce unele cariere ni se potrivesc mai bine decat altele. In aceeasi masura si un test de aptitudini profesionale poate sa scoata la iveala talente nebanuite de unii candidati.

Care este legatura dintre personalitate si munca?

Cercetarile arata importanta coerentei dintre personalitatea individului si mediul in care lucreaza: un mediu care incurajeaza si consolideaza comportamentele ce reies din stilul preferential al individului si care va avea mai multe consecinte. Persoana va fi mai multumita si implinita in activitatea ei, mai eficienta si va pierde mai putine resurse energetice si personale, fortandu-se sa actioneze impotriva preferintelor sale. O lipsa de consecventa, pe de alta parte, poate duce la stres, nemultumire, probleme de performanta, epuizare si chiar esec profesional.

Cum poate fi utila cunoasterea personalitatii tale?

Testul de personalitate – Cunoasterea personalitatii si preferintele asociate ne permite sa luam decizii constiente si informate despre cariera noastra si mediul de munca. Prin urmare, putem alege un loc de munca care ni se potriveste cu adevarat. Odata ajunsi in functie, cunoasterea personalitatii noastre ne permite sa valorificam punctele tari si sa evitam capcanele asociate acesteia. Astfel putem sa inflorim prin munca noastra.

Pe site-ul eurocor.ro se gasesc teste de inteligenta care pot fi accesate in mod gratuit de toti cei care doresc sa isi masoare doza de intelect. Desi aceste teste pot sa ii sperie pe multi, adevarul trebuie confruntat mai devreme sau mai tarziu pentru a face cea mai buna alegere in viata, dar si in cariera!

Acum este momentul cel mai oportun pentru a afla ce iti place sa faci in viata. Pandemia ne-a facut pe toti sa reconsideram fiecare detaliu si sa gasim noi cai de a ne agata de oportunitati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree