Gânduri și dorințe

Vântul își face simțită prezența. Crengile dezgolite ale copacului din fața blocului, lovesc încetișor în geamul care se încăpățânează să rămânî închis. Soarele se ascunde, iar oamenii zgribuliți intră repede în casele lor. Strada pustie începe să se transforme într-o alee albă.

Crengile copacului dezgolit se albesc, îngheață și intensifică bătaia în geamul locuinței, care se deschide încetișor, în ritmurile motorașului de la frigider. Pe o hârtie pierdută pe masă, încep să apară diferite însemne, care devin litere, cuvinte și chiar propoziții.

Șirul semnelor de pe hârtia care a fost albă, se termină cu un punct. Totul se reia de la capăt, pentru că vântul adie încetișor iar hârtia începe să danseze în aer. Aceasta se deplasează spre fereastra deschisă și fără a se teme de frigul pătrunzător, o pornește pe calea ei. Ninsoarea se oprește, fereastra se închide iar bucătăria își trimite salutul și dorințele către lumea exterioară.

Vântul imprimă pașii de dans ai unei hârtii care-și continuă călătoria, indiferent de perturbările atmosferice. După o distanță considerabilă, foaia de hârtie alunecă lin, pe hornul unei case și se așează cuminte, peste suratele ei. Un bătrânel cu barbă albă, îmbrăcat într-un costum roșu, zâmbește și continuă să-și noteze câteva idei, gânduri și chiar soluții pentru rezolvarea problemelor de care acesta se ocupă.

După câteva minute, hârtia buclucașă ajunge sub ochii privitorului… Acesta zâmbește și gândește cu voce tare:

– În mod sigur această solicitare este a unei bucătării care vrea să asigure proprietarilor un confort specific magiei sărbătorilor și a unei existențe liniștite în timp!

Moșul își freacă barba și începe să-și noteze ideile și cerințele de pe hârtia buclucașă.

Primele cuvinte sunt clare: set tacâmuri pentru 6 persoane. În orice locuință trebuie să există seturi de tacâmuri, care să asigure necesarul pentru servirea meselor atât pentru cei care locuiesc acolo cât și pentru musafirii care vor veni inevitabil, în decursul timpului.

Sursa foto: Dajar Magazin .ro

Moșul își trece o notificare în dreptul acestei cerințe, completând cu datele exacte: set tacâmuri 36 piese + cutie cadou Napoli. Acest set de tacâmuri este realizat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, conținând 36 piese, așezate perfect  într-o cutie elegantă de cadou. Setul conține câte 6 cuțite, 6 linguri, 6 furculițe, 6 lingurițe de ceai, 6 lingurițe pentru cafea și respectiv 6 furculițe pentru desert, având un design clasic, care se încadrează perfect cu stilul și calitatea oricărei bucătării.

Pentru a se adapta cerinței, Moșul mai trece pe lista sa un set de condimente din 7 piese cu suport bambus Spice, dulăpior pentru pâine și un set de farfurii. Moșul a ales ustensilele cele mai bune din punct de vedere calitativ de la Ambition România,  care se pot spăla cu ușurință atât manual cât și cu ajutorul mașinilor de spălat vase.

Moșul este mulțumit de alegerea sa și parcurge mai departe lista: oale și tigăi care se pot folosi pe plită cu inducție și pe aragaz electric și/sau pe gaz.  Fără a sta pe gânduri, produsul ales este oala pentru gătit la aburi cu  înveliș Stone Effect cu diametru de 20cm model Kenya. Dacă cumva din grabă, bucătăria a omis să treacă ca locuri de utilizare a produsului și aragazul cu halogen, acest produs este viabil și pentru acest proces de utilizare.

Sursa foto: Dajar Magazin .ro

Linia de produse Kenya include vase de gătit unice, cu aspect inspirat de natura, iar textura corpului produsului seamănă cu piatra, iar mânerele imită lemnul.

Acest vas care este fabricat din aluminiu forjat, dispune de o remarcabilă retentivitate a căldurii, o gătire mai bună și mai calitativă din punct de vedere energetic. Baza oalei are multiple straturi care sunt rezistente la deformări ceea ce este optim pentru gătitul pe aragazul cu inducție. În interior, oala are un înveliș antiaderent cu un aspect unic și modern, asemănător pietrei. Pe exteriorul oalei se regăsește un strat dur care este rezistent la căldură, având o culoare similară cu cea din interior. Mânerele sunt acoperite cu un material anti-alunecare Soft-Touch, pentru a se asigura o folosire stabilă și sigură a produsului în timpul utilizării.

Moșul stă câteva secunde pe gânduri după care completează lista cu o tigaie cu capac, adâncă și cu înveliș Stone Effect, având un diametru de 28cm. În mod sigur, proprietarii adoră să prepare friptură, omletă și alte bunătăți care să le încânte papilele gustative în general și ziua, în special. Oala și tigaie sunt ca frații, care nu trebuie despărțiți.

Sursa foto: Dajar Magazin .ro

În timp ce-și freacă barba albă, moșul pune ștampila de rezolvat pe hârtia care se deplasează în pași de dans spre zona cadourilor de la eternul magazin online Dajar România. Moșul preferă să facă cumpărăturile online de la sursă deși produsele Dajar pot fi achiziționate și din magazinele partenere precum: Carrefour, Cora, Mega Image, Metro, Auchan.

Moșul zâmbește, fiind satisfăcut de ceea ce a realizat până atunci, își privește ceasul amplasat deasupra scărilor de trecere spre etajul superior și consultă un alt bilețel.

 Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree