Pentru o baie ideală avem nevoie de un mobilier adecvat

Locuința reprezintă locul unde ne regăsim liniștea și ne căutăm acele momente plăcute și de relaxare, atât de necesare în viața de zi cu zi. Dormitorul, livingul, bucătăria și baia sunt componente esențiale ale unei apartament plăcut în care să domine o atmosferă specifică energiilor pozitive.

Bucătăria este mândră pentru că se consideră cea mai importantă, dar disputa interoară din cadrul unei locuințe este departe de a fi tranșată. În schimb, Baia se simțea fericită pentru că s-a înnoit cu alt mobilier!

Dormitorul începe să-și etaleze valoarea și mândria:

  • Fără mine, voi nu ați exista! Eu sunt cea care-i duc pe oameni în lumea viselor, fiind locul cel mai comod din apartament. La mine sunt adăpostite hainele groase și subțiri, patul moale, deci toată căldurași atmosfera necesară  unui confort ideal.
  • Eu sunt mai importantă – spune Bucătăria. Eu sunt locul unde se pregătesc preparatele culinare și oamenii se hrănesc, să prind putere, pentru a putea trăi fără a avea probleme.
  • Ba nu, eu sunt cea mai importantă – dă replica Livingul. După prepararea mâncării și înainte de culcare, oamenii se retrag la mine, consumă mâncarea, se relaxează privind la televizor sau jucându-se pe consolă, apoi merg liniștiți la somn.
  • Dacă eu nu aș fi să fac legătura dintre voi, oamenii s-ar bloca în încăperile voastre, care sunt ca niște cutiuțe de chibrit! – râde Holul.
  • Eu sunt cea mai importantă – ripostează Cămara. La mine se găsesc bunătățile pe care le prepară în Bucătărie, lichidele atât de vitale pentru organismul uman, care se consumă în Living și Dormitor!
  • Nu știu de ce vă agitați atâta – spune Baia. Gândiți-vă unde petrec cea mai mare parte a timpului cei care locuisec aici și mai ales de ce! – concluzionează Baia, după care se lasă tăcerea.

Baia știe ce știe, pentru că fără ea, nu există corelație și liniște în casă. Este locul unde o baie spumantă și relaxantă readuce liniștea sufletească. Bărbatul se bărbierește, femeie se înfrumusețează și astfel pe lângă inteligența și frumusețea interioară, elementele exterioare susțin și completează o existență aproape de perfecțiune.

Pentru ca o baie să fie folosită corespunzător, trebuie dotată cu un mobilier de strictă necesitate.care să se integreze perfect și armonios în încăpere.

Baia perfectă este cea mobilată în alb-albastru este o combinație plăcută și liniștitoare. Gresia de culoare albastră, combinată cu o faianță într-o nuanță specifică cerului se îmbină în mod armonios cu albul de la cada de baie și vasul WC cu rezervor.

În baie se află un lavoar ceramic dublu, astfel încât cuplul să poată fi împreună și în diminețile agitate dinaintea plecării la servici. În timp ce se bărbierește, bărbatul își poate admira soția în timpul ritualului ei de înfrumusețare, specifică fiecărei zile.

 Sub lavoar se află un spațiu de depozitare spațios realizat dintr-un profil din metal cromat iar sistemul de închidere amortizată garantează atât precizie cât și durabilitate.în aceeași piesă de mobilier de tip minimalist. Un dulăpio alb cu sertare întregesc mobilierul de baie, iar în interiorul sertarului și deasupra, mobilierul dispune de multiple spații de depozitare pentru produse cosmetice, produse de spălat și prosoape pufoase. Deasupra celor două zone de lavoar, se află câte o lampă cu grad de protecție IP44, rezistent și împotriva umidității.

Mașina de spălat se află la intrarea în baie, acolo unde un coșuleț de lemn ține ascunse hainele care trebuie spălate.

Baia este locul în care, zilnic, atât El cât și Ea intră atât cu drag cât și cu nerăbdare. Baia este conștientă că este unica locație care indiferent că este zi sau noapte, reprezintă locul unde fiecare membru al familiei va intra, cu certitudine că următorul pas va fi unul care le va influența perioada ce urmează să se consume. Fie zi, fie seara, baia este locul unde omul se pregătește pentru a lua în piept lupta cu provocările zilei sau relaxarea înaintea unui somn liniștit.

Baia era conștientă că a câștigat lupta cu suratele ei din apartament și se grăbea să trimită un mesaj de mulțumire producătorului de mobilier!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree