Să învățăm o limbă străină: engleză sau germană, sprijiniți de Twinkle Star

Vorbiți engleză sau germană?

Aceasta este o întrebare des utilizată la începutul unei conversații cu persoane necunoscute, atunci când dorim să comunicăm pentru a transmite și a recepționa informații utile, uneori chiar vitale. Cunoscând una dintre aceste două limbi de circulație internațională, omul se poate descurca cu ușurință fără a se împiedica această mică problemă.

În perioade vacanțelor, fie că plecăm în țări străine sau călătorim prin țară, dorim să discutăm cu alți oameni și este imposibil să nu ne lovim de bariera impusă de modul de cunoaștere al unei limbi străine. În cazul în care vizităm o țară europeană, sau o țară exotică, în mod cert trebuie să comunicăm cu localnicii, cu prestatorii de servicii și să putem înțelege civilizația, istoria și cultura unui popor, iar aceasta se realizează printr-o comunicare verbală optimă, nu doar printr-o comunicare nonverbală, precum cea specifică gesturilor și a mimicii.

În prezent există mai multe companii care și-au deschis sedii în România iar antreprenorii de succes s-au adaptat la învățarea și utilizarea unor limbi străine, ideale pentru o comunicare eficientă și concretă în domeniul afacerilor astfel încât să nu fie distorsionat mesajul care se transmite. Nu doar antreprenorii sau managerii trebuie să cunoască o limbă străină, ci chiar muncitorii, cei care prestează muncă fizică pentru că multe informații și școlarizări se realizează la nivelul mediu de cunoaștere-înțelegere a unei limbi de circulație mondială. Specialiștii din diverse domenii, primesc documentațiile și pot învăța folosindu-și abilitățile profesionale și lingvistice, despre noile tehnologii care le ușurează și facilitează munca.

Comunicarea este un element esențial în existența omului și fără a fi una eficientă, putem avea probleme. Normal, învățarea unei limbi străine trebuie învățată de la o vârstă fragedă, dar niciodată nu este târziu. Acum, părinții își pot înscrie copiii de la orice vârstă ca să învețe o limbă străină, astfel că prin evoluția lor în viață, acestia vor cunoaște atât limba maternă cât și o limbă străină fiindu-le ușor și oferindu-le astfel și un avantaj în viață.

Sursa: Twinkle Star

Uneori în afaceri este dificilă comunicarea tehnică într-o limbă străină, dar printr-o simplă ajustare și setare a informațiilor existente, aceste informații pot fi aduse la stadiul dorit, urmând concomitent și un curs specific și strict precum cel de pe pagina: https://twinklestar.ro/cursuri-business/.  

În prezent, cursurile de limbi străine se realizează atât cu prezență fizică cât și online.  

Cursuri de engleză și/sau germană online

Istoria educației și mai ales modul de învățare al unei limbi străine ne-au arătat că înțelegerea și exprimarea într-o limbă străină nu este una ușoară și trebuie perseverență pentru a se ajunge la un nivel corespunzător.

Mulți spunem că este târziu să învățăm o limbă străină și de multe ori declarăm că timpul este prețios și lipsa lui este un dezavantaj pentru noi. Dar în prezent, multe lucruri se învață nu doar de nevoie și mai ales cu ajutorul comunicării în mediul online. De exemplu, pentru a învăța engleza se poate accesa cu usurință pagina web https://twinklestar.ro/cursuri-engleza de unde se poate alege pachetul de studiu dorit.

Cursurile online precum cele de la Twinkle Star oferă o multitudine de avantaje. În primul rând nu pierdem timpul cu deplasarea spre școala fizică, nu ne pierdem pe coridoarele locației, iar faptul că suntem singuri când răspundem la întrebările profesorului ne oferă avantajul unui exercițiu de gramatică și pronunție adecvat. În mediul online putem observa și asculta mai atenți ceea ce spun și comunică colegii de curs. Profesorul urmărește mult mai clar modul în care interacționăm în cadrul comunicării: verbal, gesturi, mimica feței și a buzelor astfel încât să ne adaptăm rigorilor specifice limbii străine.

Se știe că engleza și germana sunt două limbi străine care deși par asemănătoare sunt diferite, dar ambele sunt deschizătoare de drumuri, atât în domeniul profesional cât și în cel personal.

Omul cât trăiește învață, deci nu este o rușine ca să ne dezvoltăm personal, indiferent de vârstă.

În cadrul învățării online, informațiile și materialele didactice se distribuie mult mai rapid, în format electronic astfel că se pot folosi și peste ani. Prin intermediul internetului se pot fi transmite imagini, videoclipuri, fișiere de diferite formate și orice altfel de material virtual care eficientizează învățarea. O eroare transmisă în aceste documente afișate online, se pot remedia în timp scurt fără a afecta sistemul de învățare. În acest fel se formează grupuri iar utilizatorii platformei comunică între ei, fiind o combinație de studiu în grup și totuși individual, iar feedback-ul este unul mult mai concret și rapid.

Sursa: Twinkle Star

Deci se poate spune că învățarea unei limbi străine precum engleză și/sau germana nu este dependentă de timp și spațiu. Se poate învăța limba engleză și germană atât de la biroul de la serviciu, ori de pe canapeaua din spropria sufrageria și chiar de pe o plajă din zonă de relaxare, din vacanță.

De ce Twinkle Star?

Conform celor prezentate pe pagina sitului, cei „peste 12 ani de experiență de colaborare cu Cambridge Assessment English și pornind la drum ca centru de pregătire pentru examene, Twinkle Star este unul dintre cele patru centre autorizate de examinare din România care oferă posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe de limba engleză cu recunoaștere internațională și valabilitate permanentă”.

Sursa: Twinkle Star

Urmând cursurile acestui brand internațional, cu siguranță avem certitudinea reușitei, a atingerii țelurior propuse precum și recunoașterea valorii prin certificare acreditată.

Povestea acestei companii este una despre creștere și dezvoltare, așa precum își doresc și cursanții. În momentul finalizării unor anumite etape din cadrul cursurilor și pe parcursul învățării și nu doar atunci, specialiști de la Twinkle Star oferă sfaturi și informații utile. Devenind prieteni pe facebook: https://www.facebook.com/page.twinkle.star/, se formează nu doar o rețea ci chiar o relație specială elev-profesor-companie.

Twinkle Star deține trei locații fizice: Iași (Șoseaua Națională, nr. 5, parter, cod 700415), Botoșani (Str. 1 Decembrie, nr. 27, B, cod 710245) și Piatra Neamț (Bd. 9 Mai, bl. 10, sc. B, parter, ap. 22, cod 610025) și o infinitate de locații online!

Deci, nu avem scuză pentru a nu învăța, sau a ne perfecționa într-o limbă străină de circulație internațională precum: engleza sau germana.

3 comentarii la „Să învățăm o limbă străină: engleză sau germană, sprijiniți de Twinkle Star”

  1. La mine este mai greu cu limba engleza. O cunosc dar uit anumite cuvinte in timpul conversatiilor. Este util un curs de perfec’ionare.

  2. Fara sa cunosti o limba straina, nu prea te descurci. Nici macar sa citesti un manual de functionare si instructiunile de la produsele electrocasnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree