Flipchart – sistemul de prezentare ideal

În trecut, sedințele din companii erau plictisitoare. Toate informațiile importante erau citite de pe diverse formate de hârtie iar participanții se plictisea, ori nu înțelegeau mare lucru.  Prezentarea unei analize era greoaie pentru că nu doar ochii participanților erau îndreptați spre foaia de hârtie respectivă ci întregul corp, pentru a putea observa cât de cât ceea ce se discuta.

Tehnologia a avansat iar corporațiile și-au dat seama că reușita unei afaceri constă într-o comunicare eficientă, coerentă și corectă.

Utilizarea unor flipchart-uri a dus nivelul de comunicare la unul precis și interesant. Folosind un asemenea sistem de prezentare se pot nota și analiza diverse opțiuni și strategii, se pot afișa grafice realizate în sistem digital și printate în culori vii, atrăgătoare, care să scoată în evidență informațiile esențiale.

O recomandare pentru pentru un sistem de prezentare optim este modelul de Flipchart magnetic, care are dimensiuni de 100 x 70 cm,, având brațe laterale și care este pe rotile, fiind astfel ușor de transportat. Acest produs  nu este util doar pentru companiile care le pot folosi în sălile de sedințe sau în birouri și chiar în unitățile publice de învățământ (săli de clasă),, spitale și laboratoare medicale, pentru că reprezintă o modalitate ușoară de notare a unor informații esențiale și chiar vitale.

Acest Flipchart magnetic Office Products este prevăzut cu suport integral pentru accesorii, separat de suportul funcțional pe care se atașează rola de hârtie. Cadrul este realizat din aluminiu.

Sursa: Gutuie.ro

Pentru a fi utilizat la întreaga ei capacitate și pentru a scoate în evidență informațiile, trebuie folosite markere model XXL de diferite culori: roșu, verde, albastru și negru. Orice informație și analiză efectuată este mult mai bine prezentată dacă prin culori diferite se fac remarcate anumite date relevante.

Sursa: Gutuie.ro

Rezerva de hârtie model flipchart Oxford este opțiunea ideală pentru utilizare ca o componentă consumabilă. Varianta Oxford cu dimensiunile 60 x 80 cm, repoziționabilă ce conține 20 de coli într-un top este repoziționabilă.  Hârtia este de înaltă calitate, așa cum se presupune că trebuie să fie orice produs într-o companie care se respectă pe sine și pe clienții săi. Avantajul acestui tip de hârtie o reprezintă faptul că este compatibilă cu toate tipurile de standuri, putându-se folosi chiar și pentru aplicația Scribzee – folosită pentru scanare salvare notițe.

Sursa: Gutuie.ro

Pe lângă aceste consumabile precum hârtia și marker-ele, pentru o bună și optimă metodă de lucru, la Flipchard mai avem nevoie de un accesoriu care nu poate lipsi: magnetul.

Magneții de 38mm, varianta strong sunt seturi de câte 10 bucăți, de aceeași culoare. Acestea au dublă utilizare, fiind folosiți atât pentru susținere cât și pentru simbolizare, a scoate în evidență o anumită zona/parte a analizei prezentate, motiv pentru care este recomandată utilizarea unei game variate de culori.

Sursa: Gutuie.ro

Nu trebuie să uităm că Flitchardul nu este utilizat doar pentru scriere, fiind de asemenea un bun instrument pe care să se prezinte imagini transmise de pe un laptop prin proiector, datorită culorilor deschise..

Aceste produse se găsesc cu usurință și se livrează în timp scurt de către compania Gutuie.ro ale cărei date sunt:

Telefon: 0731 270 748

Mail: office@gutuie.ro

Adresă: Str. Buiacului nr. 2, Parc Logicor, Cladirea D1.1, Mogosoaia, Judet Ilfov, Romania

Program: Luni-Vineri, 09:00-17:00

Compania mai poate fi apelată și pe rețelele sociale, precum Facebook, unde sunt prezentate multe informații utile iar răspunsurile la întrebările clienților sunt oferite în timpul cel mai scurt, realizând astfel o comunicare ușoară și rapidă, așa cum semnifică și numele paginii: Comunicare.gutuiero.

Sursa: Gutuie.ro

Vizitând atât virtual cât și fizic magazinul companiei, o să vedem multe alte produse interesante, din game diferite, care să ne atragă privirea. Cum este să cauți rechizite școlare, sisteme de prezentare și să descoperi mobilier adecvat, produse fashion, și nu numai….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree