Produsele de corp – o necesitate pentru sănătate

Frumusețea vine atât din interior cât și din exterior. Frumusețea interioară este modelată de fiecare, după propria gândire, percepție și imagine publică. Frumusețea exterioară trebuie cultivată. Omul îngrijit este mereu unul apreciat. Îmbrăcămintea adecvată, ținuta perfectă este o imagine a reușitei în viață. Corpul are un rol important în existența omului.  Pielea catifelată trebuie îngrijită, nu degeaba se spune uneori: „te mănâncă pielea…”

Omul este o ființă trecătoare prin viață, motiv pentru care trebuie să aibă grijă de sine, să-și mențină sănătatea și starea de spirit perfectă. Pentru o viață armonioasă, grija față de propriul corp și față de minte reprezintă prioritatea numărul unu!

Corpul uman este în permanență expus problemelor care pot apărea din cauze naturale. De aceea, putem spune cu certitudine că produsele pentru protejarea corpului în general, a pielii și a tenului în special sunt mai mult decât necesare pentru o viață sănătoasă.

Deci dacă avem un corp catifelat, o mână fină și delicată, picioare ușoare și odihnite, un ten perfect, putem spune că ne-am adaptat un tratament perfect și un stil de viață sănătos. Acum există o multitudine de produse care vin în sprijinul celor care vor să ducă o viață liniștită.

Un corp catifelat – semn de sănătate

Pentru a avea un corp catifelat și mătăsos, specialiștii recomandă produsul din seria de creme și unt de corp: Untul de corp Dermo Spa, Pure Essence, cu extract din Flori albe si ulei de Avocado

Untul de corp cu ulei de Avocado, care este realizat din extract de flori albe ce conține vitamina E – reprezintă o soluție optimă pentru hidratarea corpului. și răsfățul pielii.

Printr-o îngrijire intensivă pe baza unui complex unic de nutrienți naturali, Untul de corp conține ingrediente naturale benefice și utile corpului precum: uleiul de avocado, extractul de plante, uleiul de migdale care prin combinația cu ceara de albine, aduc pielii un aport necesar de vitamine și de lipide esentiale. Folosindu-se acest ingredient, pielea devine catifelată, elastică și moale. Astfel se stimulează reinnoirea celulară, care luptă împotriva efectelor nocive specifice radicalilor liberi.

Acest produs se aplică zilnic pe pielea curată a corpului, folosindu-se mișcările specifice de masaj, până ce soluția este absorbită complet.

Sursa foto: MyCosmetics.ro

O mână fină și delicată

În general, mai ales bărbații, nu acordă atenție mânilor, deși această parte a corpului are influențe mari în activitatea zilnică. Când ne întâlnim cu anumite persoane, unul dintre primele contacte de afecțiune sunt cele aferente mâinilor. Indiferent că lucrăm fizic sau avem muncă de birou, mâna își are rolul rolul bine definit, fiind o parte a corpului care de fapt reprezintă modul nostru de viață, cartea noastră de vizită. Indiferent de vremea de afară, mâinile și față sunt mereu cele care ne evidențiază și ne diferențiază de alte persoane.

O mână nu poate fi fină dacă unghiile sunt distruse, atacate de anumite bacterii. Pentru o bună îngrijire a mâinilor se recomandă folosirea unei creme pentru mâini și unghii concentrată ce are în componență lapte de capră și miere INelia Revers

Sursa foto: MyCosmetics.ro

Această cremă ese una concentrată, care extrem de utilă pentru mâini și unghii, concepută printr-o combinație de lapte de capră cu miere, îmbogățită cu ulei de migdale, oferă o catifelare și o relaxare ideală fiind concepută pentru îngrijirea de zi cu zi a oricărui tip de piele iritată, care necesită regenerare și calmare.

Proteina din lapte de capră este un ingredient activ care are efect protector contra iritațiilor ușoare, ce accelerează recuperarea naturală a acestora. Prin conținutul bogat de compuși activi care acționează intens, și duc la îmbunătățirea stării și a aspectului mâinilor și al unghiilor, corpul întreg se relaxează și oferă o stare de bine. Extractul de miere are efect irecuperabil din punct de vedere nutritiv și energizant, menținând nivelul optim de umiditate a pielii și duce la îmbunătățirea și elasticitatea acesteia.

Laptele de migdale este extrem de bogat în vitamina E – care se consideră vitamina tinereții, având proprietăți de regenerare. Crema se aplică zilnic, fiind absorbită perfect prin pătrunderea acesteia în straturile profunde ale pielii, unde hrănește și reglează nivelul de hidratare.

Dacă la aceste produse se adaugă și o cremă regeneratoare pentru picioare din seria Ultra Soft care pe lângă o hidratare intensivă, hrănește, catifelează și tonifiază pielea picioarelor și a călcâielor. Pentru mai multe detalii legate de acest produs, precum și de altele similare care există în portofoliul companiei MyCosmetics.ro se poate accesa site-ul: https://www.mycosmetics.ro/.

Datele de contact ale companiei pe principalele rețele sociale sunt:

Facebook: https://www.facebook.com/mycosmetics.ro/

Instagram: https://www.instagram.com/my_cosmetics_glam/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree