Sa ne pregatim de Iarna

Iarna – anotimpul sfârșitului de an

Iarna este un anotimp capricios. Copilul adoră anotimpul IARNĂ pentru că se poate jucă în zăpadă, așteaptă cu nerăbdare sărbătorile și în special pe cei doi Moși: Nicolae și Crăciun. Omul ajuns la maturitate începe să tremure la gândul venirii acestui anotimp: frigul de zi cu zi, cheltuielile de utilitățile care cresc vertiginos: gaz (pentru încălzirea locuinței), curent electric (ziua este tot mai scurtă) îl fac să uite bucuriile din aceeași perioadă specifică copilăriei.

Dar de ce să nu privim partea pozitivă legată de venirea doamnei Iarnă? Putem să practică sporturile de iarnă, să ne relaxăm în cadrul sărbătorilor ce preced sfârșitul anului și dacă căutăm, găsim multe alte facilități.

Dacă gestionăm cu atenție cheltuielile, cu siguranță vom avea doar de căștigat, iar iarna nu va fi o sperietoare, ci doar un Om De Zăpadă! Important este să folosim o strategie specifică pentru reducerea cheltuielilor. De exemplu, am identificat mai multe produse necesare pentru iarna care pot reduce bugetul alocat pentru anii următori: brazi artificiali, săniuțe rezistente pentru copii, decorațiuni de Crăciun sau lopeți rezistente pentru zăpadă.

Brazii artificiali

De ce să investim anual în achiziționarea unui brad natural care are garantată prospețimea doar pentru câteva zile? Sărbătorile de iarnă trebuie să dureze mai mult, într-o atmosferă plăcută și destinsă.

Folosind un brad artificial, se pot găsi bani mai mulți pentru cadouri în anii următori. Un brad artificial se poate împodobi în familie, de către toți membrii comunității, în timp ce undeva în surdină se aud colinde, așa cum este cu adevărat spiritul Crăciunului. Un parfum cu miros de brad sau o simplă crenguță de brad natural asigură o mireasmă specifică sărbătorilor.

La un brad artificial nu există riscul căderii acelor din copac, ce pot provoca mici accidente așa cum nici problema pregătirii montării acestuia în suport nu necesită efort,  fiind doar o rutină anuală. În cazul bradului natural, putem risca să tot tăiem partea de jos ca să intre în suport, apoi să ne trezim că dintr-un brad mare, ne-a rămas doar un mic brăduț!

Bradul artificial este un produs ecologic, iar natura este protejată, pentru că oamenii trebuie să respire aerul curat al pădurilor de brazi, care nu trebuie sacrificați doar pentru o scurtă conviețuire comună.  

Achiziționând un brad artificial, acesta se poate livra la cerere cu suport și cu alte accesorii dorite? Nu-i așa că este frumos bradul artificial?

Sursa: Artool.ro

Tendințele și culorile fiecărui an variază, dar se pot găsi combinații perfecte și multe produse pentru decorațiuni ce se pot combina, astfel încât să facă față și celor mai capricioase pretenții.

Atât brazii artificali cât și decorațiunile de Crăciun, fie că sunt pentru brad ori pentru împodobirea locuinței se pot achiziționa ușor în mediul online, fără a fi nevoie de umblat prin magazine fizice  sau diferite piețe specifice.

Saniute copii

Copilăria trebuie trăită din plin, pentru ca emoțiile pozitive să ghideze viitorul om matur în viață. Pe lângă sporturile de iarnă specifice: schiul, patinajul, aventura cu sania reprezintă o altă modalitate de recreere și relaxare. Pe lângă copii, chiar și părinții îndrăgesc, poate până la prima rostogolire acest mod de petrecere a timpului liber.

Ce poate fi mai frumos decât să te plimbe părinții cu sania, copil fiind, să te ducă pe derdeluș pentru a simți adevărata bucurie a sosirii iernii!

Sania o dată achiziționată, rămâne un obiect care poate fi utilizat în următoarele sezoane de iarnă, însă trebuie să fie de calitate. O sanie trebuie să fie din lemn, astfel încât un eventual impact cu solul să nu producă turbulențe! Copilul adoră să zburde pe sanie precum oamenii călătoresc pe calea vieții, dar din cauza agitației poate să cadă, fără a avea accident grav ci doar o sperietură, dar pentru a evita aceste evenimente, sania va fi dotată cu spătar, și mâner, având de asemenea un șezut tapițat care să păstreze căldura corpului.

Nu este sania ideală?

Sursa: Atool.ro

Și pentru că uneori ninge abundent, poate prea puțin pentru unii, dar pentru a ne face cărare spre ieșire din locuință, trebuie să avem o lopată de calitate, care să ne permită utilizarea acesteia de câte ori este nevoie și pentru perioade îndelungate care să se măsoare în ani.

Deci, prin folosirea unor strategii și a unor  investiții care pot fi pe termen lung, cu amortizare în timp scurt, banii pot fi economisiți pentru alte investiții care pot bucura sufletul omului.

Imaginile au fost preluate de pe situl Artool.ro, care oferă o multitudine de produse  (peste 9000) din diferite categorii aferente bricolajului, oferind livrare gratuită la comenzi mai mari de 600 de lei, alături de suport tehnic de specialitate.

Datele de contact:

Email: contact@artool.ro

Telefon: 0311 094 723 (între orele 08:00-16:30)

Adresa companiei: I.L.CARAGIALE NR.1, Arad.

8 comentarii la „Sa ne pregatim de Iarna”

  1. Am cumparat si eu anul trecut un brad artificial si chiar este foarte practic. In ceea ce priveste saniile, cred ca cele mai bune incercate de mine pana in prezent sunt niste sanii folosite in Elvetia, pe cea mai lunga partie de sanius din lume, are peste 10km, Saniile sunt realizate dintr-un cadru de lemn, dar stai efectiv pe o panza. Orice alta sanie nu cred ca face fata acelui circuit, iar cand te lovesti de damburile succesive, cu viteza, trebuie sa ai ceva care sa amortizeze contactul cu solul…

    1. Si eu folosesc brad arficial si este atat de practic ca il pot impodobi cu usurinta si nu-mi ia mult timp sa-l preg[tesc, iar crengile se pot aseza astfel incat sa incapa perfect in spatiul alocat.
      Saniile de men imi aduc aminte de copilarie, cand tata ma ducea la saniu… Ce amintiri frumoase.
      Multumesc de vizita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree