O diversitate de sosete pentru barbati

Timpul trece cu repeziciune însă obiceiurile transmise din moși-strămoși dăinuie peste ani. Când eram copii, nu existau sărbători de iarnă în care să nu găsim șosete printre cadourile de sub brad. Uneori și Iepurașul ne aducea de Paști câte o pereche de ciorapi, de șosete, pentru că aceste accesorii sunt cele mai des folosite.

Fie că șosetele erau variante simple sau realizate cu diverse modele de sezon sau nu, aceste obiecte ne aduceau o stare de bine, pentru că de obicei, frigul începe de la picioare.

Șosetele în general, iar în special șosetele pentru bărbați trebuie să fie comode,  potrivite piciorului, utile și specifice mediului în care se folosesc, adică nu purtăm șosete groase vara sau subțiri iarna.

Alegerea unei șosete este considerată ca fiind ceva banal, dar în realitate poate fi o adevărată provocare. Dacă noi nu alegem conform anumitor principii: calitate, durabilitate, eficiență, ne putem trezi că achiziționăm niște accesorii care sunt de unică folosință. Nu este plăcut să fim într-o călătorie și să ne trezim că șosetele s-au desprins și alunecă, ori s-au rupt/găurit în urma contactului dintre picior și pantof. Din acest motiv, pentru a nu trece prin momente neplăcute, trebuie să alegem calitatea și să avem o experiență plăcută cu producătorul produsului. Un producător cu experiență este unul valoros care există de o perioadă lungă de timp pe piață.

Indiferent de tipul de șosete, acestea trebuie să conțină bumbac, poliamidă și neapărat elastan, astfel încât să aibă o elasticitate perfectă, să nu ne trezim că șosetele se ghemuiesc în pantofi iar vântul să ni se strecoare printre picioare.

Uneori, șosetele după ce erau spălate, se despărțeau inevitabil și era greu de împerecheat, chiar comparativ cu găsirea perechii ideale pentru o viață de familie. Câteodată, din grabă ne puneam chiar și șosete diferite, cu gândul că pantalonii și pantofii acoperă inadvertențele, ceea ce a perpetuat în timp, apărând astfel moda de a se purta șosete neperechi.

Varianta de șosete nepereche realizată într-o combinație de culori verde-alb sau monocolor este ideală pentru persoanele nonconformiste.

Sursa foto: Ciserom

În general, metoda de cumpărare pentru ciorapi și șosete este una diferită de alte produse, acestea achiziționându-se în seturi, cantități diferite cu modele diverse.

Un set de șosete conține modele diferite, unele tradiționale, altele colorate intens sau doar monocolore ori de culoare albă/neagră,  în funcție de dorința cumpărătorului. Seturile sunt diferite în funcție de mărimi, de variantele dorite iar prețurile sunt per set.

De exemplu, setul de șosete cu motive tradiționale ne induce automat o stare de patriotism, de înțelegere a entității noastre naționale și ne fac să ne simțim bine în țara noastră, în casa noastră, în familia noastră.

Sursa foto: Ciserom

Pentru mai multe detalii legate nu doar de categoria de șosete pentru bărbați, ci pentru tot ce înseamnă sortimentele și gamele de șosete pentru femei, bărbați copi și ciorapi, se poate contacta producătorul astfel încât să putem afla mici secrete prin care prelingim durata de viață a produselor, prin metodele de spălare și întindere la uscat adecvate.

Ciserom este cel mai important producător național din domeniul produselor textile de ciorapi (ciorapi dama, ciorapi lungi) și șosete (colorate, scurte) pentru femei, copii, bărbați, mergând pe principiul „Produse cu drag, în România, pentru oameni faini”.

Pentru cei dornici să achiziționeze produse calitative la prețuri excepționale, pot contacta producătorul Ciserom care duce mai departe o tradiție de peste 90 de ani::

CISEROM SA

Address: 515800 Sebes, jud. Alba, Str. Dorin Pavel nr. 78

Mobil.:+40 758 064386

Telefon.: +40 258 732785, 732116, 733287

Email. ciserom@ciserom.ro

Pagina web: https://www.ciserom.ro

Facebook: https://www.facebook.com/Ciserom/

Fiecare dintre noi, alegem în funcție de preferințe și necesități dar avem anumite concepții! Hai să prosperăm alături de producătorii români de produse!

2 comentarii la „O diversitate de sosete pentru barbati”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree