Carne de vita pentru mese delicioase

Carnea cea de toate zilele

Puține persoane sunt cele care nu consumă carne pentru că au nevoie de o hrană cu proteine, sănătoasă care să-i mențină în forme. În prezent este greu de ales un meniu care să fie adecvat și să aibă puține calorii.

Carnea este un element de bază în alimentația noastră dar contează cum este pregătită, procesată, păstrată, astfel încât să nu se altereze până ajunge să fie servită de către noi.

Prospețimea produsului uneori este îndoielnică, motiv pentru care trebuie să găsim și să păstrăm ca furnizori ai acestor produse, acele companii care oferă calitate și nu există riscuri de îmbolnăviri.

Unde găsim cea mai bună și ecologică carne de vită? Un răspuns potrivit îl găsim în recomandările clienților fideli ai unor asemenea producători.

Pentru a beneficia de un gust plăcut și o variantă sănătoasă a produselor din această categorie de carne, se poate accesa și comanda produsele specifice de pe site-ul Premium Angus, unde pe lângă ofertele standard ale furnizorului, clientul își poate concepe și propriul pachet cu carne de vită!

Carnea de vită – pachete cu prospețime și calitate

Cea mai bună și sigură carne este cea cumpărată direct de la producători, de la o fermă de animale. În acest scop și pentru siguranța propriilor clienți, Ferma Karpaten Meat Group din Sibiu a implementat și exploatat în România, producția de carne de vită din bovine Angus care au atras clienți iubitori de carne de vită.

Unul dintre cele mai îndrăgite pachete este cel specific anotimpului de iarnă, numit sugestiv: WINTER PACK ce conține patru piese de carne de vită Angus: rasol alb (2kg), rasol cu os (1kg), coaste (1kg) și vrăbioară cu os (1kg). Acest pachet are o greutate totală de 5kg.

Sursa foto: Premium Mangus.ro

Pachetul conține carne de vită pentru satisfacerea tuturor poftelor culinare.

Rasolul alb este partea centrală a pulpei și are o fibră musculară striată, fiind ideală pentru preparate în tigaie și mai ales pentru fripturi.

Rasolul cu os este partea inferioară a pulpei din zona gambei și conține osul tubular  și măduva, iar textura fibrei este densă și are conținut redus de grăsime, oferind cărnii un gust intens.  Rasolul alb se folosește în special pentru ciorbe și supe specifice din văcuță.

Coaste sunt obținute din carnea superioară și sunt ideale pentru delicatesa coaste la grill. Vrăbioară cu os reprezintă partea de carne din zona lombară a coloanei spre pulpă. Această componentă este mai grasă și este potrivită pentru un grătar suculent cu o aromă intensă.

Un alt pachet apreciat de către clienți este Steak Mix ce conține antricot cu os (3-4 bucăți) și T-Bone (2 bucăți) și având o greutate totală de 3,2Kg.

Sursa foto: Premium Mangus.ro

T-bone este partea formată de mușchi și vrăbioară, ce sunt despărțite de un os în formă de ”T” (de unde îi provine și numele) care oferă frăgezimea și o savoare perfectă pentru un gust ademenitor.

Antricotul cu os este partea din față a coloanei vertebrale, ce are un grad mare de marmorare și un strat generos de grăsime.

Pentru că friptura din carne de vită sau orice altă mâncare preparată din dragoste, trebuie să conține condimente pentru un gust de neuitat, pe lângă boabele de piper multicolor, sarea roz de Himalaya și usturoi, se pot folosi și alte condimente obținute din verdețuri ce oferă aroma mult dorită.

Ferma Karpaten Meat Group din Sibiu

Pentru alte detalii și produse, se poate contacta producătorul în mediul online. Comenzile pentru aceste produse precum și multe altele care sunt pe cale de a se implementa, se realizează online iar livrarea durează între 3 și 5 zile lucrătoare.

Produsele din carne de vită comandate sunt maturate și se ambaleajă individual în pachete vidate. Livrarea pachetelor cu produsele din carne de vită se livrează prin curier, în toată țara, iar cei care le ridică direct de la sediul din Sibiu, beneficiază de un discount de 10% la întreaga comandă. 

Pachetele se livrează în cutii de carton, care sunt păstrate pe durata transportului în cutii frigorifice returnabile pentru a-și mențina temperatura optimă și să nu se altereze. Produsele din care de vită se livrează congelat.

Se spune că în viață, omul are capricii și dorințe, însă cel mai important pentru sine este să trăiască sănătos, iar produsele consumate pentru hrana de zi cu zi, trebuie să fie sănătoase și de calitate. Notorietatea brandului este dată de calitatea produselor oferite.

Date de contact

Adresa: Strada Octavian Goga, nr. 1, 550370, Sibiu, România

Telefon: +40 374 941 646

Mail: info@premiumangus.ro

4 comentarii la „Carne de vita pentru mese delicioase”

  1. Mie imi place carnea de vita si pestele. Sper sa reusim sa dezvoltam acest sector in Romania, sa avem calitate. AM avut si ANgus, recunosc ca mi-a placut si mie si sotului meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree