PROIECTE DE CASE IDEALE PENTRU FIECARE – PRIN UPSTUDIOPROJECT

Fiecare persoană are o proprie viziune asupra locuinței și asupra modului cum trebuie să arate, dar trebuie să țină cont și de unele  elemente complementare. Alegerea locuinței trebuie realizată astfel încât costurile ce vor apărea după implementare, cele specifice pentru întreținere și utilități să fie reduse. Locuința trebuie să asigure un confort energetic optim.

De exemplu, locul ales pentru construcția unei case trebuie să fie într-o zonă în care să existe rețea de alimentare cu apă, energie termică și energie electrică și să beneficieze de o conexiune rapidă la instalația de canalizare.

Un alt element important în realizarea unei case, contează materialele de construcție, care trebuie să fie de calitate, fiabile și eficiente. Fundația locuinâei trebuie să fie realizată în conformitate cu normele și standardele specifice industriei de construcții.

 Din acest motiv este nevoie de o agenție imobiliară dezvoltatoare de locuinte precum Upstudioproject, care oferă o mulțime de modele de case realizabile la prețuri avantajoase care se adaptează pe toate gusturile. Vasta lor gama de locuințe tip case, cu mansarda, etaj sau simple oferă posibilitatea cumpărării unei case optime la un preț convenabil.

Ce proiect de casa ar trebui să concep? Este o prima intrebare pe care și-o adresează multe persoane, mai ales dacă bugetul este unul limitat, însă o firmă specializată în proiecte de case ce are o bună reputație în acest domeniu poate oferi soluțiile optime, specifice pentru o casă la prețuri mici, cu costuri ulterioare acceptabile.

Primul lucru pe care-l văd clienții când viziteaza site-ul upstudioproject.com este multitudinea de proiecte diverse, dintre case se pot alege diferite proiecte de case disponibile pentru concepție, fiind prezentate cu detalii concrete.

Modelul de casă modernă pe un singur nivel, cele construite doar cu parter, sunt ideale pentru cei care își  doresc o locuință confortabilă, de dimensiuni medii având incluse facilitățile unei case mari.

Sursa foto: site-ul UPSTUDIOPROJECT

Aceste case sunt concepute pentru o familie cu doi copii datorită arhitecturii funcționale ce permite realizarea a mai multe camere. Livingul poate fi spațios pentru a aduna împreună familia, iar numărul de două sau chiar trei dormitoare oferă spațiu de joacă pentru cei mici și loc de odihnă pentru adulți. Având două băi, se poate eficientiza timpul de pregătire a întregii familii. Fiind o casă la un singur nivel, căldura se mențină mai bine, nefiind nevoie de transfer termic pentru celelalte nivele. Căldura emisă se păstrează prin pereții comuni ai spațiilor aferente casei.

Desigur, dacă în timp se dorește o înălțare a casei, să se realizeze încă un nivel superior, proiectul poate fi modificat cu usurință.

Cei care locuiesc la casă se bucură de mai mult spațiu, cu teren și curte, pentru a putea petrece timpul plăcut, relaxant și în propria-i intimitate având și oportunitatea posibilității multiple de a mări spațiul de locuit în viitor. Modelele de case pe un singur nivel, sunt mult mai practice, mai economice și mai atrăgătoare din punct de vedere vizual.

O casă construită ca urmare a unui proiect eficient, trebuie să fie de una etanșă, sustenabilă, astfel încât să nu existe pierderi de căldură. După un proiect bine elaborat de către specialiștii iar avantajul fiabilității și a durabilității constă în utilizarea materialelor și a montajul de calitate, prin care se asigură eliminarea și/sau reducerea costurilor de reparații pe toată durata de utilizare a casei.

Compania poate fi contactată prin formularul de contact de pe:

Site: https://www.upstudioproject.com,

Adrese: Str. Sinaia nr. 14, Timisoara, județ Timiș

            Str. Ana Aslan, Alba-Iulia,nr. 29, Alba

Telefon: 004 0742 068 582

Mail: upstudioproject@gmail.com

De asemenea, compania poate fi urmărită și contactată pe paginile de Facebook și de Youtube.

Compania este inovatoare pentru că oferă soluții optimizate și unice pentru orice proiect. Încrederea clienților în companie crește datorită faptului că materiale alese sunt certificate, se asigură trasabilitate și responsabilitate pentru fiecare etapă de proiect precum și orientare spre nevoile solicitanților.

Se cunoaște faptul că este anevoioasă construirea unei locuințe în general și a unei case în special, pentru că necesită multiple resurse fizice și financiare. Peste tot prin țară, găsim multe locuri frumoase, zone pitorești ce ar trebui renovate, refăcute, reconstruite iar dacă fiecare persoană s-ar preocupa de propriul său spațiu domestic, țara noastră ar fi mult mai apreciată, pentru că frumoasă este deja!

Așa precum în viața avem puțini prieteni adevărați, poate doar unul singur, așa avem doar un singur loc căruia îi spunem cu drag ACASĂ!

3 comentarii la „PROIECTE DE CASE IDEALE PENTRU FIECARE – PRIN UPSTUDIOPROJECT”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree