Rețete culinare – Pulpe de pui marinate

Ingrediente folosite:

– 4 pulpe de pui fără os,                                       

– 100 ml. vin, 

– 2 linguri de ulei,

– 1 linguriţă condiment din legume,

– piper.

Mod de preparare:

Pulpele se pregătesc cu o zi înainte de preparare.

Se amestecă vinul cuuleiul, condimentul vegetal şi cu  piperul după gust .

Se pune carnea dezosată într-un vas înalt şi toarnă amestecul, deasupra. Apoi se acoperă vasul şi se lasă la frigider până a doua zi.

Se încinge bine grătarul.

Se scot pulpele din vas, se pun pe grătar, se stropesc din când în când care a stat la marinat.

În 10- 15 minute sunt gata, în funcţie de intesitatea focului sau a jarului.

Această reţetă este pentru 4 porţii, care au ca durată de pregătire circa 15 de minute

POFTĂ BUNĂ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree