Accesorii pentru masini model LAND ROVER, RANGE ROVER SI JAGUAR

Industria auto este în continuă dezvoltare, ținând pasul cu evoluția tehnologiei și cu necesitățile clienților. În prezent, pe lângă mașinile clasice ce folosesc benzină sau motorină pentru combustibil, autovehiculele electrice sau hibrid sunt la o mare căutare.

Însă indiferent de mașina pe care o deținem, avem nevoie de mici reparații, de mentenanță preventivă și revizii programate. Un autovehicul trebuie să corespundă anumitor parametri tehnici și de securitate.

Indiferent de tipul de mașină, aceasta va face câteva vizite de-a lungul duratei de viață, pe la un service care trebuie să fie autorizat și să aibă profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Un service fără a deține piese de schimb, nu se poate dezvolta și nu poate asigura o rezolvare rapidă a cerințelor clienților. De multe ori, mașinile sunt preluate și li se acordă asistența tehnică necesară de către un service al reprezentanței brandului care l-a produs.

Uneori, proprietarul mașinii își dorește o modernizare, o extindere a autovehiculului cu anumite accesorii ce oferă diverse facilități la care poate nu s-a gândit în momentul achiziție autoturismului.

De curând am auzit de un site cu accesorii   pentru mașinile model Land Rover, Range Rover, Jaguar care deține piese de schimb ce acoperă toate problemele care pot apărea la aceste tipuri de mașini, iar clientul își rezolvă problemele accidentale sau cele programate într-un timp extrem de scurt.

În cazul autoturismelor, costurile nu apar doar când se fac reparații sau mentenanță la acestea, ci și atunci când se dorește implementarea unor accesorii care se dovedesc utile în timp.

De exemplu, când se pleacă într-o călătorie alături de familie, portbagajul poate fi unul neîncăpător, astfel că este nevoie de o suplimentare pentru depozitarea bagajelor. Interioul autoturismului este pentru călători nu pentru a se amplasa diferite obiecte, indiferent de dimensiuni. În  acest caz, niște bare longitudinale de plafon, pe care să se amplaseze o cutie pentru bnagaje este mai mult decât necesară.

Sursa foto: Landatelier

Când se pleacă într-o călătorie, autoturismul este un tovarăș de drum, care consumă și necesită investiții precum o persoană obișnuită, se poate spune că „mașina mănâncă la masă cu proprietarul”.

Autoturismul nu intră în vacanță niciodată, astfel că fie iarnă, fie vară, acesta își transportă proprietarul acolo unde este nevoie. Se cunoaște faptul că iarna este frig și gheață, iar vara cald și noroi, astfel încât legislația rutieră în vigoare obligă șoferii să-și înlocuiască cauciucurile sezoniere cu cele specifice celor două anotimpuri iarnă/vară. Totuși este dificil să înlocuiești doar cauciucul, pentru că acesta se poate deteriora mai repede când se schimbă, motiv pentru care este mai util să existe roți complete, echipate specific pentru peroada dorită: iarnă/vară.

În cazul în care se schimbă roțile complet, atunci este nevoie de utilizarea unei jante calitative pe care să se monteze cauciucul.

Sursa foto: Landatelier

Chiar dacă o parte dintre proprietarii de autoturisme se consideră specialiști în schimbarea roșilor, în montarea unor bare pentru portbagaj, este importantă solicitarea profeșionistilor, pentru că un surub insuficient de bine strțns, poate provoca perturbări sau chiar accidente în timpul mersului. Cum ar fi să ne trezim că ne zboară portbagajul de pe plafon sau pierdem o roată pe autostradă?

Pentru siguranța șoferului și a celor care participă în trafic alături de acesta, un service auto este mult mai important decât acele câteva minute câștigate în plus prin lipsa deplasării de sedii service autorizate.

Pentru cei care dețin mașini model Land Rover, Range Rover, Jaguar, service/magazin Land Atelier este mai mult decât un service auto,  fiind considerat chiar un prieten de către cei care i-au trecut pragul.

Date de contact:

LAND ATELIER SRL

ADRESA: BUCURESTI, SECTOR 2, SOSEAUA PANTELIMON, NR 1,

LOT 1, CORP DE CLADIRE C15, PARTER

Site web: https://www.landatelier.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

I agree